vineri, 2 noiembrie 2012

MATRIX BIOLAGE Exquisite Oil

       Extras din seminţele florii Moringa care cresc în copacul cu acelaşi nume, cunoscut şi sub titulatura de “copacul vieţii” datorită abilităţii sale de a supravieţui condiţiilor vitrege ale deşerturilor africane, Uleiul de Moringa este recunoscut pentru beneficiile sale extrem de versatile şi drept unul dintre cele mai puternice uleiuri antioxidante ale naturii.
       Produsele liniei Exquisite Oil dispun de un amestec de Ulei de Moringa ce conferă părului o strălucire deosebită şi hidratare fără a încărca fibra capilară.
       Linia Exquisite Oil este special creată pentru a se potrivi oricărui tip de păr. Produsele liniei nu conţin parabeni.
  • Replenishing Treatment - Ulei-Tratament de reconstrucţie a fibrei capilare de consistenţa unui serum ce nu încarcă părul, revitalizându-l, descurcându-l şi conferindu-i netezime, control şi o strălucire sticloasă. Se poate aplica înainte de şamponare pentru un efect de netezire, amesteca cu masca orice mască tratament Biolage pentru a intensifica efectul acesteia, poate fi folosit în timpul coafării pentru a proteja fibra capilară, sau poate fi lăsat să acţioneze pe timpul nopţii ca tratament intensiv de reconstrucţie. (Când se folosește ca tratament peste noapte, acoperiţi părul, pentru a evita transferul.)
  •  Oil Ritual Masque - Mască Oil Ritual cu o textură cremoasă ce redă strălucirea firelor de păr, repară şi descurcă încă de la prima aplicare.
  • Micro-Oil Shampoo - Micro-Oil Şampon curăţă şi hrăneşte fibra capilară fără să o încarce, datorită complexului de micro-uleiuri ce ajută la reconstrucţia firului de păr şi îi conferă un aspect mătăsos şi sănătos: Ulei de Moringa, Ulei de Macadamia, Ulei de Nucă de Cocos, Ulei de Migdale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu