vineri, 30 noiembrie 2012

Sfaturi pentru îngrijirea părului pe timpul iernii


        Iarna se apropie cu paşi repezi, iar vremea rece şi vânturile uscate pot aduce uscăciune la nivelul pielii dar şi al părului. Cu toate acestea există multe soluţii pe care le puteţi aplica pentru a vă asigura că frigul excesiv nu vă vor deteriora părul. Aveţi nevoie doar de căteva sfaturi şi câteva produse de încredere pentru îngrijirea părului.
      
        Pentru început, pieptănaţi-vă părul mai rar, spalaţi-l cu apă călduţă şi niciodată fierbinte (apa excesiv de fierbinte usucă firul de păr deoarece se pot pierde şi din substanţele naturale ale părului) şi tundeţi-l periodic pentru a evita despicarea vârfurilor.

        În plus, utilizaţi un şampon hidratant şi nu uitaţi să utilizaţi întotdeauna un balsam. Întotdeauna şamponaţi părul de două ori.

        Şamponul Micro-Oil din gama Exquisite Oil (250ml, 35.96 lei) de la Matrix Biolage, bogat în Ulei de Moringa, Ulei de Macadamia, Ulei de Nucă de Cocos şi Ulei de Migdale, este potrivit tuturor tipurilor de păr, hrăneşte fibra capilară fără a o încărca şi ajută la reconstrucţia firului de păr, oferindu-i un aspect sănătos şi mătăsos.

        Masca Oil Ritual (150ml, 44.64 lei) din gama Exquisite Oil, este potrivită tuturor tipurilor de păr, redă strălucirea firelor de păr, repară şi descurcă încă de la prima aplicare. Aceasta poate fi folosită simplă sau în amestec cu 2,3 picături de Ulei-Tratament de reconstrucţie a fibrei capilare (92ml, 54.56 lei) din aceeaşi gamă.

        Folosiţi un spray anti-static pentru a îmblânzi firele rebele.

        Tratamentul bifazic Moisture Cure (150ml, 39.68 lei) de la Matrix Total Results revitalizează firul de păr din interior până la exterior, conferindu-i hidratare şi hrănindu-l pentru mult timp. Formula sa cu pH scăzut netezeşte cuticula, protejează părul de agresiunea factorilor externi, lăsându-l mătăsos, descurcându-l şi redându-i strălucirea.

        Probabil că mulţi dintre noi folosim iarna mult mai des uscătorul de păr. Acest procedeu de uscare a părului poate duce la pierderea umidităţii naturale a părului şi la despicarea vârfurilor.

        Se recomanda folosirea unor produse ce asigură protecţie termică părului de temperaturile înalte ale instrumentelor de coafare.

        Cremă de styling Sleek Iron Smoother (150ml, 39.68 lei) de la Matrix Total Results, fără clătire, are un puternic efect anti-static, asigură protecţie termică şi ajută la descurcarea părului.

        Serul de netezire Sleek Iron Smoother (250ml, 39.68 lei) de la Matrix Total Results este de asemenea un produs termoactiv care protejează părul de temperaturi înalte (până la 240 grade), ajutând la menţinerea coafurii timp îndelungat.

        Datorită frigului, multe persoane suferă de apariţia mătreţei. Nimic nu este mai rău decât mâncărimile la nivelul scalpului.

        Folosiţi de două ori pe săptămână un şampon anti-mătreaţă.

        Şamponul anti-mătreaţă Scalptherapie (250ml, 35.96 lei) de la Biolage, datorită combinaţiei de polen, salvie, ginkgo biloba şi lemongrass, elimină cu blândeţe mătreaţa şi previne reapariţia ei, curăţă şi purifică scalpul, oferind părului o strălucire naturală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu