joi, 18 aprilie 2013

Collagen Beauty, GIGI Cosmetic - Tratament de revitalizare şi aport de colagen


Tratamentul Collagen Beauty conferă pielii hidratare intensă, reduce ridurile fine, îmbunătăţeşte metabolismul celulelor, revitalizează pielea obosită ca urmare a stresului cotidian. 
Este recomandat ca un tratament rapid de frumuseţe înainte de un eveniment, sau ca o serie de 5 tratamente pentru rezultate de lungă durată.
Ce obţinem:
  • Riduri mai puţine
  • Elasticitate
  • Îmbunătăţire vizibilă a aspectului pielii
Produsele necesare:
                     - Vitamin E Serum
                     - Collagen Elastin Concentrat
                     - Collagen Elastin Cremă tratament
Pasul 1 - Curăţăm faţa cu săpunul Vitamin E. Este un săpun cu o textură delicată, elimină toate resturile de machiaj şi curăţă pielea, menţinând în acelaşi timp un nivel echilibat al pH-ului. Printre componenţi se numără substanţe de întreţinere ca vitamina E, extract de aloe vera şi muşeţel precum şi Pantenol (pro vitamina B5).

Pasul 2 - Aplicăm peeling-ul Collagen Elastin. Este ideal pentru pielea cu semne de acnee rozacee.
Stimulează regenerarea ţesuturilor şi are o puternică acţiune antioxidantă.
Contribuie la reducerea ridurilor, lăsând pielea curată şi catifelată.
Lăsăm acest peeling să acţioneze 5 minute. După ce se usucă, îl masăm pe faţă pentru a înlătura celulele moarte. La final ştergem faţa cu o lavetă umedă.

Pasul 3 - Ştergem faţa cu o dischetă impregnată cu Loţiunea pentru ten uscat Retinol Forte. Este o loţiune lichidă de curăţare pentru uz zilnic; conţine Acid Lactic care ajută la îndepărtarea celulele moarte, urmele lăsate de agenţii poluanţi şi impurităţile din mediul înconjurător.

Amestecăm într-un bol în cantităţi egale (aproximativ 5 ml) Serum Vitamin E, Concentrat Collagen Elastin şi aplicăm pe faţă cu mişcări uşoare de masaj.

Continuăm masajul cu crema tratament Collagen Elastin (10—15 minute).

Pasul 4 - Aplicăm în strat subţire masca Collagen Elastin. Lăsăm să acţioneze 10 - 15 minute.

Pasul 5 - La final aplicăm crema hidratantă Collagen Elastin - îmbunătăţeşte capacitatea pielii de a reţine apa şi pastrează pielea suplă, flexibilă, strălucitoare şi moale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu